Ysien viimeinen kuukausi Arabialla

Moikka!

Toukokuun viimeinen päivä tarkoittaa kesän alkamisen lisäksi sitä, että kevätjuhla koittaa ja ihanat ysit lähtee jatko-opintoihin. Tässä postauksessa kerrataan vähän ysien toukokuun tunnelmia 😊

Toukokuu alkoi ysikammalla, josta aloitettiin 20 koulupäivän lähtölaskennan ja soitettiin sen vuoksi aina joku biisi koko koululle keskusradiosta.

Samalla viikolla kun musiikkikamman lähtölaskenta alkoi, oli myös ysien teemaviikko, jossa pukeuduttiin mm. opettajiksi ja pyjamiin. Kuva on perjantailta, jolloin teemana oli pyjama.

Musiikkikamman aikana oli myös pieniä kömmähdyksiä ja palautettakin saatiin.

Tokavikana torstaina pidettiin ysien itse järjestämä ja toteuttama ysigaala. Bileet meni mainiosti ja sen jälkeen käytiin myös ravintolassa syömässä. Meno oli kova ja ohjelmassa oli mm. tunnelmaa kiristäviä tunnustuksia ja palkintojenjako, jossa jaettiin esimerkiksi mafiapomon ja äänekkäimän palkinnot.

Gaalan jälkeisenä perjantaina ysien mantsan tunnit meni TuPan tarjoamissa pullakahvihuuruissa. Tuomas on pitkin yläastettamme luvannut erikoistehtävistä pullakahvit palkkioksi, mitkä saimme nauttia mainiossa (eli Tuomaksen) seurassa.

Pullakahvien jälkeen iltapäivällä oli jännittävä oppilaat vs opettajat pesismatsi. Oppilaat harmillisesti hävisivät, mutta vain yhdellä. Kuvassa opettajien positiiviset fiilikset vain hetki ennen pelin alkua.

Viimeinen viikko meni 9A:n ja 9C:n leirikouluissa Tampereella ja Turussa. 9B oli jo aiemmin lomaillut Pärnussa. Turussa oli jännää ja harjoitettiin myös turistielämää paikallisten nähtävyyksien luona kuvien ottoa unohtamatta.

Meno oli niin kova ja yöunet liian lyhyet että C-luokkalaiset nukahti esimerkiksi Turun linnan pihaan ja Viking Linen päiväristeilyllä karaokebaariin. Unet maittoivat ja pikku nokosten jälkeen jaksoi taas nauttia risteilyn antimista.

Huomenna vietämmekin jo kevätjuhlaa, jota olemme armottomasti harjoitelleet koko päivän. Hyvää kesää rakkaat!

Terveisin,

Hilja, Siiri ja Verna ysiltä ❤️