Usko unelmiis, elä täysillä nyt – Jättimenestys Kimaltelevat Unelmat – musikaali räjäyttää auditorion katon yläilmoihin ja nostaa hymyn huulille

“Upea käsikirjoitus, upeat laulut ja ennen kaikkea upea casti lavalla! Tämä täytyy jokaisen nähdä!”

Kimaltelevat Unelmat on Arabian Peruskoulun yläkoululaisten käsikirjoittama, ohjaama, suunnittelema sekä toteuttama musikaali, jossa rakennetaan ystävyyssuhteita ja identiteettejä, mutta rikotaan samalla perinteisiä sukupuolirooleja. Musikaali sai Ensi-iltansa 10.4.2019 Arabian Peruskoulun auditoriossa, ja esityksen jälkeen ovista virtasi ulos mitä lumoutuneimpia ihmisiä.

Esitys edustaa vahvasti omaa luokkaansa ja samanlaista tuotantoa ei Arabian peruskoulussa ole aikaisemmin tehty. Kaikki iltaesitykset myytiin loppuun ja työryhmä sai kuulla mitä mahtavampaa palautetta yleisöltä.

“Tätä on työstetty pitkään ja vastaan on tullut monia mutkia, mutta niistä yli päässeinä saimme vihdoin esittää meidän upean progiksen! Meno läpi harjoitus- ja

suunnitteluvaiheiden on ollut mahtava!

Tarina, jonka lavalle toimme, on hauska lämmin, koskettava, kantaaottava sekä ennakkoluuloja murtava. Esitys juurtuu oikeaan elämään ja siinä on mukana niin sitaatteja kuin kohtauksia, jotka ovat projektissa mukana olleiden oikeasti kokemia tilanteita elämässä.

Esitys on niin kliseinen kuin se olla voikin. Älä muuta itseäsi, jotta muut pitäisivät sinusta. Ole rohkeasti oma itsesi ja usko itseesi, niin muut eivät sinusta muuta pysty muokkaamaan.

Nyt esitykset on vedetty ja puramme

näyttämöä haikein mielin.

Meistä on muodostunut tiivis ryhmä, jossa jokainen saa olla oma itsensä. On ollut ilo työstää ja nähdä musikaalimme kehittyvän. Olen hyvin ylpeä jokaisesta, joka on kantanut oman kortensa kekoon tätä varten. Rakkautta!”

– Emil Santamäki & Elvi Muukka

Kimaltelevat Unelmat musikaalin ohjaaja ja apulaisohjaaja