Ysien viimeinen kouluviikko

Alotettiin viikko tiistaina perinteisellä ysiengaalalla jonka juonsi loistavasti ja ammattitaidolla 9An Jonni Ja Perttu . Gaalassa jaettiin muun muassa ysien päättämät tittelit vuoden henkilöille , katsottiin ysien ja opettajien tekemiä videoita ja syötiin Maijun ja ruokaryhmän loistavaa ruokaa!

Tässä kuvassa tittelin saajat “tulevaisuuden opettajat” 9bn Siiri 9cn Anni ja 9bn Ronja . Varmasti tytöistä tulee loistavia opetusuralla jos sinne lähtevät ehkä meidänkin kouluun joku heistä eksyy opettamaan joskus.

9An tytöt pitivät loistavan puheen peruskoulusta ja yläasteesta missä oli muistoja ja kokemuksia kaikilta yseiltä vuosien varrelta . Oli hauska ja tunteellinen puhe kiitos vielä tytöt !

Gaalan jälkeen mentiin keskustaan kaikkien ysien kanssa syömään ravintola la Famigliaan . Kuvassa vuoden urheiluhullu Kalle 9A ja Tuleva presidentti Mikael 9A

Torstai aamuna pelattiin opettajat vs oppilaat lentopallomatsi, jonka opettajat tiukasti veivät . Tuomarina toimi meidän loistava ex lentopallomestari Tiina . Huomenna mennään vielä aamulla kirkkoon jossa 9An Pojat lukevat raamatunkohtia kannattaa siis tulla paikalle Paavalinkirkkoon!

Tämän kirjoitti Perttu 9a:lta

Ps. Hyvii uutisii morrisey suomeen heinäkuus