Saavutimme tavoitteemme!

Viime viikolla yhteinen tavoitteemme ja unelmamme toteutui. Vietimme viisi päivää yhdessä Espanjan lämmössä. Meillä oli vuokrattuna oma talo Sitgesissä, josta teimme päiväretkiä lähialueille.

Maanantaina tutustuimme Sitgesin kaupunkiin. Vietimme laatuaikaa yhdessä rannalla ja illalla söimme ravintolassa.

 

XRKR4466

Tiistaina lähdimme Barcelonan nähtävyyksiä katsomaan ja ostamaan tuliaisia paikallisesta kauppakeskuksesta. Päivän yksi kohokohdista oli kuitenkin yhteinen ravintolaillallinen merenääressä Sitgesissä. Tunnelma oli katossa ja ruoka oli hyvää.

IMG_1316Photo 22.5.2018 22.14.01

IVWK3776

Keskiviikkona ajoimme Tarragonaan, missä oli huvipuisto nimeltä PortAventura. Ensimmäinen vastoinkäyminen tuli, kun yksi oppilaista loukkasi jalkansa ensimmäisen laitteen jonossa. Oli muuten hurjia laitteita siellä!

Tässä Eelin kertomus tapahtuneesta: Hyppäsin ekaan laitteeseen mennessäni aidan yli suoraan kynnykseen ja jalka sanoi raks ja poks. Makasin tuskissani pitkältä tuntuneen tovin huvipuiston penkillä kipulääkkeiden vaikutuksen alaisena odotellen ensihoitajia. Matka jatkui pyörätuolilla ambulanssiin ensimmäistä kertaa elämässäni ja siitä sairaalaan. Sairaalassa odotimme tylsistyneinä kunnes jalkani tutkittiin ja kuvattiin. Murtumaa ei löytynyt mutta paha venähdys tai revähdys (kielimuuri ongelmia espanjalaisessa sairaalassa). Jalkani sidottiin, joka muuten sattui piiiip (sensuroitu osuus:)). Kestin operaation kuin mies (Onneksi Janette piti minua  kädestä). PortAventuran parkkiksella huolestuneet ystäväni ryntäsivät halaamaan. Sain apteekista omat sauvat joten all is good, ja kaikki palveli mua

20180523_161645

Illalla kaksi mukana ollutta isää grillasi meille ihanan illallisen.Photo 24.5.2018 0.41.32

Torstaina osa porukasta lähti kiipeämään Garrafin luonnon puistoon. Näkymät olivat huikeat ja lämpötila korkea. Se ei kuitenkaan vaelluksella olleita haitannut.

 

Illalla vietimme vielä yhteisen illallisen paikallisessa ravintolassa ennen kuin aloimme siivoamaan ja pakkaamaan aamun kotiin lähtöä varten.

Photo 24.5.2018 22.36.54

Tämä sakki on uskomaton. Täynnä energiaa, taitoja ja lahjoja. Huippu yksilöitä jokainen, ihmeitä kaikki. Meillä oli unohtumaton reissu yhdessä. Hilla totesi, että tämä tuntui ihan unelta. Toteutimme sen, mistä haaveilimme. Emeritusprofessori Kari Uusikylä on sanonut, että koulu ei ole pelkkää oppimista vaan myös yhdessä kasvamista.  Me kasvoimme yhdessä loistavaksi porukaksi. Tulen kaipaamaan teitä, rakas, rakkaampi, rakkain 9B!