TET-kokemuksemme Telialla – Viimeinen päivä

Loppu on täällä, rakas lukija.

Tänään palasimme palvelumuotoilun pariin Telian konttorille. Aamupäivällä kävimme läpi viikon aikana kerättyä tietoa ja siirsimme parhaat ja keskeisimmät ideat paperille omiksi muistiinpanoiksi. Sen jälkeen piirsimme omat versiomme siitä, miten tasaista liikettä voitaisiin opettaa VR-lasien avulla. Niiden tarkoituksena oli toimia mahdollisimman yksiselitteisinä ja yksityiskohtaisina kuvauksina tasaisen liikkeen opetuksesta VR-maailmassa.

Tämän jälkeen lähdimme ansaitulle lounastauolle Palmian lounasravintolaan, Elmstreetiin, jolle annamme kokonaisuutena 4 tähteä (olimme siellä myös maanantaina).

Lounaan jälkeen palasimme käymään läpi jokaisen piirrustuksen hyviä ja epäselviä puolia. Sitten äänestimme siitä, mikä piirrustus vastasi meidän mieltemme mukaista uutta ja innovatiivista oppimistyyliä ja -ympäristöä (Kuvassa äänet näkyvät revityillä ja värikkäillä post-it lapuilla). Äänestyksen jälkeen yhdistelimme hieman eri ideoita ja teimme lopullisen mallin siitä, miltä haluamme tulevaisuuden opiskelun näyttävän.

tet kova juttu

Kaiken kaikkiaan viikko oli todella hauska ja opettava kokemus. Uskomme vahvasti, että tekemämme työ tulee antamaan monia uusia mahdollisuuksia tulevaisuuden opetukselle.

Hyvästi, rakas lukija…

Perttu, Iivo ja Felix